ΕΓΓΡΑΦΗ

Γενικές Πληροφορίες & Κόστος Συμμετοχής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ηµεροµηνίες: 27-28 Μαρτίου 2021

Τόπος διεξαγωγής εργασιών: Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα

Γλώσσες Ελληνικά και Αγγλικά (μόνο οι Dr. Ruthelen Josselson, Dr.Chana Ulman, Gadit Orian)

Στις ομιλίες των προσκεκλημένων ομιλητών δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη µετάφραση.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Εγγραφή στο Συµπόσιο .Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν εγκαίρως στο catinstitutedirector@gmail.com το Δελτίο Συµµετοχής, συνοδευόμενο από αποδεικτικό καταβολής του δικαιώματος συµµετοχής. Οι εγγραφές θα θεωρούνται ολοκληρωμένες, µόνο εφόσον έχουμε λάβει και τα δύο αυτά έγγραφα. Οι μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να αποστέλλουν και το αποδεικτικό έγγραφο της ιδιότητας τους.

Το Δελτίο Συµµετοχής είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ

Οι θέσεις στις κλινικές εποπτείες είναι περιορισμένες (80) . Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συµµετοχή τους στις κλινικές εποπτείες το συντομότερο δυνατόν. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η αποδοχή των αιτήσεων θα γνωστοποιείται αμέσως από τη Γραµµατεία στους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει στη συνέχεια να καταβάλουν το σχετικό δικαίωμά συµµετοχής. Δηλαδή πρώτα καταβάλλετε το δικαίωμα συμμετοχής γενικής παρακολούθησης και μετά κατόπιν επικοινωνίας επιπλέον το ειδικό κλινικής εποπτείας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Έως 15/1/21Από 16/1/21
Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας100 €120 €
Εκπαιδευόμενοι Ψυχαναλυτικών Εταιρειών & Ειδικευόμενοι Ιατροί80 €90 €
Απόφοιτοι/Ειδικευόμενοι Ι.Σ.Ο.Ψ/Ι.Γ.Α.Ψ 75 €85 €
Μεταπτυχιακοί Φοιτητές70 €80 €
Προπτυχιακοί φοιτητές50 €55 €
Ομαδική εγγραφή / κατ’ άτομο70 €---
Κλινική εποπτεία 20 €30 €

Σημείωση: Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν ομάδες 10 τουλάχιστον ατόμων από την ίδια δομή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κάθε ομάδα ορίζει έναν υπεύθυνο για τη συλλογή των δελτίων συμμετοχής και την πληρωμή, η οποία θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως 15/02/21.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος • Έντυπο υλικό • Πιστοποιητικό παρακολούθησης • Καφέ – Αναψυκτικά στα διαλείμματα • Δεξίωση υποδοχής

Οι αποδείξεις για την πληρωμή του δικαιώματος συµµετοχής θα δοθούν στους συνέδρους κατά την παραλαβή του συνεδριακού υλικού στον χώρο του συνεδρίου ή μέσω εμαιλ πριν το συνέδριο.  Όσοι επιθυμούν τιμολόγιο αντί αποδείξεως παρακαλούνται να ενημερώσουν στο catinstitutedirector@gmail.com πριν από το Συμπόσιο.

Εγγραφές – Παραλαβή υλικού. Οι εγγεγραµµένοι σύνεδροι θα παραλάβουν τον φάκελο µε το έντυπο υλικό το Σάββατο 27 Μαρτιου 2021 από τη Γραμματεία, που θα λειτουργεί συνεχώς στο χώρο του Συμποσίου. Νέες εγγραφές θα γίνονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η καταβολή του δικαιώματος συµµετοχής γίνεται µε Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΙΣΟΨ ΜΕΠΕ
IBAN GR55 0172 0430 0050 4304 8646 271
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Στην περίπτωση που η κατάθεση γίνει μέσω e banking άλλης τράπεζας (όχι της Πειραιώς δηλαδή θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον 4 ε για κόστος μεταφοράς)

Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να συναποστέλλεται µε το ∆ελτίο Συµµετοχής στο catinstitutedirector@gmail.com με θεματολογία “1 πανελλήνιο συμπόσιο, Δελτίο συμμετοχής, αποδεικτικό κατάθεσης, ονοματεπώνυμο”